Schuttingen Eindhoven en Helmond - van de Ven Schuttingen en Overkappingen

Specialist in schuttingen voor Eindhoven en Helmond

Een schutting, dat is erg persoonlijk. Het soort schutting is namelijk afhankelijk van smaak, de afmetingen van de tuin en het soort huis waarbij de schutting zal gaan horen. Met andere woorden, schuttingen brengen nogal wat factoren met zich mee. Dat zou lastig kunnen zijn, maar dat hoeft uiteraard niet. Want strategisch gelegen nabij Helmond en Eindhoven, vindt u in Someren Van de Ven Schuttingbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere schuttingen en wij maken u meer dan graag wijs over alle mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw schutting.

Maatwerk voor uw schutting in Eindhoven of Helmond

Van de Ven Schuttingbedrijf biedt u maatwerk op het gebied van schuttingen. Met maatwerk kunnen wij ons onderscheiden en u op alle mogelijke manieren de schutting naar uw eigen wens aanbieden. Dat maakt ons een flexibele en kwaliteitspartner voor u als het aankomt op het vervaardigen van schuttingen. Want in tegenstelling tot vele andere collega’s, vervaardigen wij dus onze schuttingen zelf. Een ruime showroom in Someren, op korte afstand van Eindhoven en Helmond, biedt u een kijkje in ons ruime assortiment.

Wat voor schuttingen kunnen wij Helmond en Eindhoven aanbieden?

Schuttingen komen er in veel soorten en maten en het is dus van belang dat wij samen met u kijken naar de beste mogelijkheid voor uw schutting. Want niet iedere schutting is te meten met een bepaalde smaak of simpelweg de soort tuin. Wij adviseren u graag in het soort schutting die het beste bij u past. Zo kunt u bij ons kiezen voor schuttingen die in het geheel uit hout zijn vervaardigd, of houten schuttingen in combinatie met metselwerk. Uiteraard is er ook nog onderscheid te maken in het soort hout dat u graag voor uw schutting zou terugzien. Maar naast deze mogelijkheden, bieden we u nog veel meer keuze in schuttingen. Op onze website krijgt u al een goede indruk over de mogelijke schuttingen die door ons geleverd kunnen worden. Had u ook al eens gedacht aan een schutting, met als doel een speelse afscheiding? Zoals bijvoorbeeld een speelhoek voor de kinderen of de huisdieren? Ook hierin zijn wij meer dan thuis en adviseren wij u graag vakkundig over deze schuttingen.

Het beste aanbod in schuttingen

U leest het al, er zijn meer dan genoeg opties om uiteindelijk tot een besluit te komen. Maar het juiste besluit valt of staat natuurlijk met het juiste advies en vakmanschap. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor zowel kwaliteit als kwantiteit. Schuttingen zijn erg bepalend voor het aanzicht van uw huis en tuin. Of u nu in Eindhoven of Helmond of elders woont, een schutting moet op de juiste waarde worden geschat. En aangezien we tegenwoordig graag ook onze eigen stempel laten terugkomen in de tuin, of dat nu een schutting betreft of de aanplanting, maatwerk is simpelweg onmisbaar in deze tijd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, om een offerte voor uw schutting op te vragen. Dan weet u precies wat u kunt verwachten en dat u straks blij bent met de juiste keuze voor de juiste schutting!